събота, 4 май 2024 г.

Тома Биков: Рашков е дълбоко компрометиран, свързан с най-мръсните интереси на прехода

Енергията на служебния кабинет е да участва в кампанията, а не да отговаря за изборите. В момента единственият дебат е със служебното правителство, което всеки ден ни атакува и трябва да се обясняваме на хора, които не са се явявали и няма да се явят на избори. Това казва кандидат-депутатът от ГЕРБ Тома Биков в интервю за агенция „Блиц“.

Тома Биков, снимка Интернет

Те провеждат кампанията на „Да, България“, БСП и Мая Манолова. Всеки гражданин може да види до колко тясна е тази преценка. Въпреки всичко ще се явим на изборите и ще ги спечелим. Дано Румен Радев разбере, че има хора, които ще гласуват за ГЕРБ и ще ни подкрепят, категоричен е Тома Биков.

Лично за него Бойко  Рашков винаги е бил дълбоко компрометиран човек, свързан с най-мръсните интереси на прехода и това, което прави, изобщо не го учудва. Прави това, което винаги е правил. С разлика, че е на преклонна възраст и от време на време дава фира, смята Биков.

Няма никакво значение какви назначения и уволнения прави, но служебният кабинет се държи така, все едно има доверието на българите и прави реформи с дълъг характер, които не са им работа, заяви бившият зам.-председател на ПГ на ГЕРБ в 45-то НС.

„Изключително зле е това правителство. Правителство, което рискува да компрометира изборния процес и да вкара страната в дълбока фаза на разделение, да настрои обществото едни срещу други и това разделение да се превърне в хронична криза. Имат потенциал в глупостта си да вкарат страната в конституционна криза“, казва накрая Тома Биков.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html