събота, 4 май 2024 г.

Не разрешават на Бритни Спиърс да има деца

Бритни Спиърс се яви в съда по делото за попечителството, което контролира живота и финансите ѝ от тринадесет години насам, съобщва  BBC. 
Певицата подаде молба в съда в Лос Анджелис баща ѝ да не бъде назначен отново за неин попечител, а вместо него тази роля да бъде поверена на мениджъра ѝ Джоди Монтгомъри.

Снимка Интернет

Това е първата изява в съдебна зала на 39-годишната поп певица от повече от две години. През 2019 г. тя свидетелства на закрито заседание.

В сряда Бритни се включи онлайн и думите ѝ разтърсиха социалните мрежи.

Певицата заяви, че се чувства като затворник, а човешките й права са силно ограничени. Поп звездата се оплака, че не й е позволено да взима никакви решения за своя живот, в това число не може да се омъжи за приятеля си и да роди дете.

Бритни Спиърс разказа пред съдията, че има поставена противозачатъчна спирала и дори не й се разрешава да отиде в болница и да я премахне по собствена воля, за да стане отново майка.

Освен това тя е била принуждавана да приема медикамент с литий, с който се лекува биполярно разстройство. От него певицата се чувствала като упоена и дори не можела да говори.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html