петък, 3 май 2024 г.

„Левски“ изпрати Михайлов и Божинов с победа срещу „Черно море“

„Левски“ победи с 2:1 „Черно море“ в среща от последния кръг за разпределение на местата от 7-мо до 10-то във футболното ни първенство. Осигурилият си участие на бараж за Европа тим на домакините поведе с гол на Васил Панайотов в 17-ата минута. В 69-ата Радослав Цонев изравни, а победното попадение за „сините“ вкара Валери Божинов в 89-ата. Любопитно е, че и Николай Михайлов, и Валери Божинов носиха капитанска лента в срещата, с която се сбогуваха със „синята“ публика.

„За мен героите този сезон са феновете. Винаги съм давал всичко за „Левски“. Който обича клуба, остана до края. Искам да кажа едно голямо благодаря на нашите привърженици. За мен беше чест да бъда тук. Продължаваме напред. Дано всички да са живи и здрави. При това ръководство няма как да остана. Разделям се с клуба. Винаги съм искал да помагам на Левски. Нямам предложение за нов договор. Ако ми бъде предложен – разбира се, че ще приема“, заяви Михайлов след мача.

„Искам да поздравя всички момчета, Живко и най-вече Ники. Също и нашата невероятна публика. Ние сме емоционални момчета, обичаме „Левски“. Това е голям клуб в моята душа. Надявам се, че всичко ще бъде ок. Пъзелът ще се нареди и Левски ще се върне там, където му е мястото. Няма човек, който не иска да остане“, каза Божинов.

„Първото полувреме имахме късмет, играехме бавно, бяхме тежки. Всеки искаше да измисля сложни неща, оттам дойдоха проблемите. Опитах се да им обясня на почивката, че няма мачове без значение. Точно в такива срещи се изграждат като характери. Изпращаме труден сезон, през цялата година беше мъка. Надяваме се догодина да има някаква светлина в тунела и да изглеждаме по различен начин. Това е мъка за всички“, коментира Живко Миланов, който води „сините“ и в този мач.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html