неделя, 5 май 2024 г.

Маги Бадер на разпит: Не познавам нито Борисов, нито Илчовски

Моделът Маги Бадер стана поредната призована в прокуратурата заради твърденията на зърнопроизводителя Светослав Илчовски.

Преди време той говори пред т.нар. Комисия за ревизията на предишните управления, действала за кратко в 45-ото Народно събрание, за схеми за изнудване по време на управлението на ГЕРБ и за отношенията си с бившия премиер Бойко Борисов. Намеси имената на разпитвания вчера бизнесмен Иван Ангелов и на самата Бадер.

Маги Бадер остана около петнайсетина минути при разследващите и каза само:

„Не познавам лично г-н Борисов, нито г-н Ангелов, нито г-н Илчовски. Никога не съм ги виждала. Аз съм си потвърдила думите… Надявам се да си свършат работата и всичко ще бъде ясно“, каза тя.

На 5 май в Комисията за ревизията на управлението през последните 10 години Илчовски заяви, че плеймейтка е била наета срещу 5 000 лева да обслужи бившия премиер Бойко Борисов и тя е Мата Хари (по думите на Борисов), която е заснела кадрите с еврото и кюлчетата, за които се твърди, че са от спалнята на бившия министър-председател.

Името ѝ беше посочено от Илчовски в интервю за сайт, а тя отговори във Facebook, че не познава премиера и ще съди всеки, който замеси името ѝ.

Маги Бадер отказа да каже ще съди ли Светослав Илчовски.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html