понеделник, 29 април 2024 г.

Крушарски: Кандидатирам се за шеф на БФС, ще им разкажа играта

Крушарски бе сред най-близките хора на покойния бивш шеф на БФС Иван Славков-Батето

Собственикът на „Локомотив“ (Пд) Христо Крушарски разкри, че ще се кандидатира за президент на БФС. Босът на „смърфовете“ каза това след края на мача с ЦСКА 1948 (0:0).
„Не съжалявам, защото нашето ще си го вземем. Железният Железов си показва железата. Ще му дадем един клин да си го забие в главата. Писнаха ми тези и действително ще ме накарат да се кандидатирам, да им покажа как се играе мач. Да ходят на сватби да свирят, да си пеят и да се веселят“, каза той. „Едно време Васил Жечев ги събираше, караше ги да пеят, да пият, да се напиват и им казваше: „Тоя каза да му свириш мача, обаче ако свириш за него, вече няма да видиш никога свирка“. А те сега ми отмъщават за това, което им говоря. Да правят каквото искат. Вдругиден се кандидатирам вече официално и ще им разкажа играта, ще изгоня цялата тази паплач“, каза Крушарски след двубоя.

„Много хора казват, че съм бил такъв, бил съм онакъв, а никой не ме познава като истинския Христо Крушарски. Ако намеренията ми са сериозни, значи ще спечеля. Да му мислят другите, аз проблеми нямам. Аз „Локомотив“ го докарах дотук, българския футбол мога да го докарам и по-нагоре. Показах, че и не футболните хора могат да се занимават с футбол. Ако реша да се кандидатирам, ще ви кажа. Със сигурност вече съм тръгнал натам, защото като гледам всички си правят майтап с тази работа. Най-накрая трябва някой да тури ред. Да извади балтията, да отреже някой крак, за да се свърши работата. На българина му трябва ред и порядък, нищо повече. Демокрацията не е за нас, не сме доживели за нея още. Трябва ни още много време“, каза още колоритният бос.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html