неделя, 5 май 2024 г.

Ще завършим сезона подобаващо, обеща Любо Пенев

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев обяви, че няма да позволи никакво отпускане или пазене на сили в отбора до финала за купата на България на 19 май срещу „Арда“. Спечелването на трофея е голямата цел пред тима му, който обаче преследва и второто място в крайното класиране. В момента „армейците“ е втори с 56 т., но и мач повече от „Локо“ (Пд), който е с 55 т.

Затова Пенев подчерта, че ще иска победи и в оставащите мачове до края на първенството – утрешното домакинство срещу „Лудогорец“, гостуването срещу „Локо“ (Пд) в събота и двубоя срещу „Берое“ на „Българска армия“ на 22 май. „Целта ни е победа утре, както винаги. Така ще бъде и до края. Целият отбор е добре подготвен и тренира много добре. Играчите са мотивирани. Има тайна за победата, както и рецепти. Знам ги много добре. Ще завършим сезона подобаващо. Много е важна концентрацията по време на тренировките. Не може да тренираш лошо и после да играеш хубаво. Ако има играчи, които не са концентрирани, трябва да го забравят, защото това не е начина, по който ще печелим мачове“, каза с типичния си надъхан изказ Пенев. В тима на ЦСКА има играчи с леки травми, но Пенев прогнозира, че отборът ще бъде в пълна готовност за дербито. Треньорът бе лаконичен относно несъстоялия се двубой срещу ЦСКА 1948 в петък: „Исках да се играе мачът. Получи се така, че не се състоя. Не искам повече да коментирам този въпрос. Има си някакви причини и мотиви. Край! Мислим си за следващия мач, по-следващия, купи…“ Двубоят ЦСКА – „Лудогорец“ е утре от 19:30 ч.

„Светла памет на Джеки! Знам, че беше болен от година и половина. Бяхме колеги, приятели… Рано или късно всички поемаме по този път, рано или късно това ще се случи на всеки един от нас, не си мислете, че сме безсмъртни. Може би някои се мислят за безсмъртни“, каза още Любо.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html