вторник, 30 април 2024 г.

Владимир Путин се завърна на леда с 8 гола

Владимир Путин се върна на хокейната пързалка. Президентът на Русия игра в мач от аматьорската лига за първи път от началото на пандемията. Путин се ваксинира преди около месец. Той каза, че е тествал антителата, създадени от ваксината срещу коронавирус и резултатите били отлични. Президентът бе с №11 на гърдите и вкара 8 гола.
Лигата, която организира срещата, беше създадена преди 10 години и в нея участват бивши хокеисти, политици, актьори и други знаменитости. Заедно с Путин на леда в Сочи този път бяха министъра на отбраната на Русия, управителя на Московска област и няколко бивши хокейни звезди, както и легенди като Ларионов, Якушев, Каменски, Могилни, Касатонов и Буре.

„Президентът показа инстинкт на снайперист и бе неуловим за защитниците на съперника. Той откри резултата във втората минута, а след два изстрела към вратата имаше на сметката си две попадения. В десетата минута оформи своя хеттрик. Два точни удара не му достигнаха, за да изравни личния си рекорд от 10 попадения в мач от аматьорската лига“, пишат руските медии.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html