вторник, 30 април 2024 г.

Мая Манолова и Васил Божков – секс, лъжи и кенефна политика

 

АНТЕНИ

Мая Манолова се опита нескопосано да направи нещо като Народен съд във вид на парламентарна комисия, която трябваше да извади на светло злоупотребите на правителството на Бойко Борисов. Оказа се обаче, че бившата депутатка от БСП, избрана след това за омбудсман, при това с протекцията на ГЕРБ, е много лош сценарист. Какъвто, между другото, е и олигархът, беглец от правосъдието, Васил Божков.

Напереното Майче и покровителят й от Дубай решиха да борят Борисов, измисляйки си пошъл сценарий, в който главната роля бе отредена на крупния зърнопроизводител със съмнителна репутация Светослав Илчовски. Драматургията на цялата работа обаче се оказа твърде евтина и сценаристите отново ни заведоха в сервизното помещение, което някои наричат тоалетна, втори клозет, а трети кенеф. Минавайки отново през спалнята на Борисов, надниквайки в чаршафите, отваряйки нощното шкафче и вкарвайки плеймейтката Маги Бадер в ролята на Мата Хари. По пътя от кенефа, през спалнята, та чак до медиите беше замесена и фирмата „Градус“, от която вече обявиха, че ще съдят Светослав Илчовски. Нещо повече – последният герой беше наречен наркоман и пияница. Маги Бадер също обяви, че ще съди медии и политици, които я вкараха насила в леглото на Борисов.

Светослав Илчовски е свързан по бизнес линия с Васил Божков и това е обществена тайна. За олигарха оргиите и нестандартните сексизпълнения не са нещо изненадващо. За Мая Манолова не твърдим същото, но знаем, че обича да послъгва. Но това е днешната опозиция на Бойко Борисов – зле конфигурирана и представена от лош актьорски състав.

Паметливи припомнят, че едно време сценаристите и режисьорите бяха далеч по-талантливи. Спомнете си скандала от записите от разговорите на Бойко Борисов с шефа на митниците Ваньо Танов за чадър над бизнеса на Мишо Бирата или случаите с апартаментния рецидивизъм на Цветан Цветанов.

С две думи – такава нелепа опозиция и подобни пошли самодейни продукции обричат ГЕРБ на дълголетие. Бойко Борисов може да си купи пуканки и да чака следващата серия на боливудската продукция. По всичко е видно, че липсата на талант у противниците му може единствено да го разсмива. Както ако три  плеймейтки решат да го гъделичкат по петите. В онази прочута вече спалня.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html