събота, 4 май 2024 г.

Любо Нейков сменя Дилов-син в „България търси талант“

Любо Нейков сменя Любен Дилов-син като жури в предаването „България търси талант“. Рокадата ще се осъществи още тази неделя, когато ще бъде излъчен първият полуфинален концерт на живо. В него на сцената ще се представят първите 12 от общо 36-е избрани да продължат в тази следваща фаза на обичаното телевизионно шоу, след като кастингите приключиха.

Любен Дилов-син

Нейков ще седне на масата на журито заедно със Славена Вътова, Ицо Хазарта и Катето Евро. Би Ти Ви реши да се раздели с Любен Дилов-син, след като той беше избран за депутат от ГЕРБ. „Любен Дилов няма да бъде част от журито на шоуто „България търси талант“ по време на предстоящите живи концерти. Би Ти Ви взе решението с оглед на политическата обстановка в страната и възможните партийни ангажименти на господин Дилов в периода“, обявиха от телевизията. Според информациите още преди началото на новия сезон на „България търси талант“ от телевизията са попитали Любен Дилов дали ще се включва в парламентарните избори. Тогава той отрекъл да има подобни намерения.

Същевременно с рокадата Любо Нейков си осигури почти ежедневно присъствие в телевизионния ефир. Той участва в новите епизоди на сериала на „Нова“ „Откраднат живот“, а в петък вечер се появява и в „Комиците и приятели“ по Би Ти Ви.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html