неделя, 5 май 2024 г.

Бивша учителка съди Роналдо за 66 млн. евро

Кристиано Роналдо може да понесе тежък удар извън терена, след като Катрин Майорга е подала иск за общо 66 милиона евро заради твърдения за изнасилване през 2009 г. Настояванията й са разделени на три графи, а всяка е на стойност от почти 22 милиона. Тя иска по 22 милиона за „минали болки и страдания“, 22 милиона за „бъдещи болки и страдания“ и 22 милиона за наказание.
Двамата са били заедно в клуб в Лас Вегас през въпросната година, откъдето има снимки как танцуват и се забавляват на сепаре. По нейни думи след това двамата са отишли в хотелската стая на португалеца, където той опитал да я насили. В апартамента му имало гледка над нощен Лас Вегас и джакузи, от което да се насладят на пейзажа. Катрин, която е бивша детска учителка, отказала да влезе, за да не си съсипе роклята, а Кристиано й предложил да отиде в спалнята и да се преоблече. Докато била гола в стаята CR7 влязъл. Той я целунал, на което тя отговорила със същото, но обяснила, че не иска да прави секс с него. Това обаче не го спряло.
Година по-късно те се разбраха извънсъдебно за близо 500 000 евро, която тя да получи и да преустанови всякакви изказвания и дела срещу него. Това обаче не й стигна и няколко години след това тя реши, че има „психически проблеми“ следствие на случката и стартира дело срещу него. Майорга и адвокатите й съобщават, че имат над 60 души, които са готови да свидетелстват.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html