неделя, 5 май 2024 г.

Мая Манолова: Няма да подкрепим кабинет на БСП

Мая Манолова заяви, че нейната коалиция нямало да подкрепи кабинет на БСП. „Председателят на БСП Корнелия Нинова трябва да знае, че ние няма да ги подкрепим, защото много ясно заявихме още преди изборите партиите на статуквото да не очакват подкрепа от нас“, заяви Манолова, която е бивш дългогодишен член на социалистическата партия и я заряза, за да стане обмудмсман, с парламентарната подкрепа на ГЕРБ.

В същото време устатата юристка не поиска да нападне решението на Слави Трифонов да върне мандата от името на втората политическа сила „Има такъв народ“. По всичко все пак й личеше, че съжалява за несъздаденото правителство. „Не съм анализатор, за да коментирам решението на Трифонов. Ако ме питате, имаше място за кабинет с ясни цели и задачи. Има теми, които очакват спешно и незабавно решение“, заяви Мая Манолова, която навремето предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

В същото време Манолова продължи с популизма пред избирателите, обещавайки да бъдат намалени заплатите на депутатите на 1400 лева. „Това не е популизъм, а съпричастност с проблемите на българските граждани“, изцепи се кюстендилката.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html