неделя, 5 май 2024 г.

Мика Зайкова ядосана на Слави

Мика Зайкова била бясна, че лидерът на партията й Слави Трифонов отказва да прави правителство. Това разкриха за Антени близки до 79-годишната икономистка, на която се падна честта да открие работата на 45-ото Народно събрание. Според утвърдената синдикалистка политиците нямали право да бягат от отговорност и да разочароват избирателите.

Междувременно и други депутати от Шоуто били недоволни от партийните порядки, от отказания мандат и от това, че ще им се налага отново да се бият за място в парламента. На всичкото отгоре хората на Слави в парламента били на нож и с егоцентричния Тошко Йорданов, който продължавал да се държи като фелдфебел и да въвежда казармени порядки в демократично време. Няколко от сериозните фигури в парламента били готови да извадят на показ не толкова лицеприятни факти от последните седмици партиен живот.

Очертаващите се нови избори дойдоха като студен душ и за един от лидерите на формацията „Изправи се. Мутри вън!“ Николай Хаджигенов. Дипломираният в Нов български университет адвокат също се притеснявал от новия вот, защото прогнозите на социолози и политолози не са много розови за неговата формация.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html