понеделник, 6 май 2024 г.

Братя Вълневи зарязват Цветан Цветанов?

 

Павел Вълнев и Цветан Цветанов тръгнаха в различни посоки след изборите

Цветан Цветанов се чувствал прелъстен и изоставен след изборния крах на 4 април. Близо три седмици след очакваното злополучно представяне на „Републиканци за България“ спонсорите на Цецовата партия от Чикаго били безмълвни, разкриха за Антени близки до бившия втори човек в ГЕРБ. Братята Павел и Румен Вълневи се върнали към задълженията си в бизнеса и това карало Цветанов да се чувства дискомфортно.

Дали ще станем свидетели на разпад на доскоро веселата компания, можем само да гадаем. Едно е сигурно – политическото бъдеще на Цветанов не изглежда особено светло, а перспективите пред прехвалената му партия също са мрачни. Възпитаникът на ВИФ „Георги Димитров“ направил няколко срещи сред структури в провинцията и опитал да вдигне духом своите хора, но не срещнал възторг и особено желание за работа. Не е тайна, че партията на Цецо се препълни с кариеристи и стари номенклатури на ГЕРБ, част от които публично се дискрeдитираха и бяха натирени от партията на Бойко Борисов. Точно тези хора искат бърза реабилитация и реванш, каквито „Републиканци за България“ не е в състояние да им даде. Опит да ударят едно рамо на Цветанов направиха и някои часови медии, които отдавна се отъркват в него. Трудно е да се предположи срещу какво.

На този фон дистанцирането на братя Вълневи прави картината още по-тъжна и непредвидима. Единствено Цветанов има по-голям хоризонт от широката тераса на апартамента с асансьора, който му изяде главата в ГЕРБ.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html