неделя, 5 май 2024 г.

Отива ли „Левски“ в Трета лига? (обновена)

Ръководството на „Левски“ обсъжда идеята клубът доброволно да се откаже от лиценза си и от следващия сезон да играе в Югозападната Трета лига! Стряскащата новина за „сините“ обяви в предаването си „С бутонките напред“ Томислав Русев. Според него идеята за отиване при аматьорите официално е била коментирана на Управителен съвет на „Герена“ преди няколко дни. Причината за това евентуално решение са дълговете, които продължават да притискат клуба, но те няма да изчезнат, дори това да се случи.

По-късно мажоритарният собственик Наско Сираков опроверга информацията. Силният човек на „Герена“ бе лаконичен пред колегите от Нова телевизия, които го очакваха пред клубните офиси. Пред тях бившият легендарен нападател ясно обяви, че Левски ще запази професионалния си лиценз и ще продължи участието си в efbet Лига. „Въобще не ми е минавало през главата вариантът Левски да отиде в Трета лига“, заяви Сираков.

От „Герена“ пуснаха и съобщение в официалния си сайт, в което се обръщат към своите привърженици. „Сините“ анонсираха пред своята общественост, че „се борят с всички сили“ в битката за своя професионален лиценз.

Прилагаме съобщението на тима от „Герена“ без редакторска намеса:

Левскари,
Обръщаме се към Вас директно и открито, призовавайки Ви да не се подавате на „провокативни“ новини. Уверяваме Ви, че Клубът продължава да води с всички сили битката за своя професионален лиценз.
Спазвайки своето обещание за откритост и прозрачност, в седмицата на най-святия християнски празник – Великден, мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков ще представи пред синята общественост всички подробности около случващото се в „ПФК Левски“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html