вторник, 30 април 2024 г.

Слави уволнява снахата на Любен Дилов-син от балета

 

Станислава Лефтерова и Иван Дилов са щастливи, напук на Слави Трифонов

Слави Трифонов и Любен Дилов, които днес са идеологически противници, дълги години са първи приятели и мотори на развлекателно-пропагандната индустрия, създавана от предаванията „Ку-ку“, „Каналето“ и „Хъшове“. След 2001 година синът на един от най-известните писатели фантасти Любен Дилов, на когото е кръстен днешният депутат, създава движение „Гергьовден“. Пътищата на Трифонов и Дилов се разделят.

Екзистенциален разлив между тях настъпва през 2017 година, когато снахата на Любен –  Станислава Лефтерова, която от дълги години е в балета на Дългия, забременява от сина на Дилов – Иван. Дълго време красавицата пази новината в тайна заради бившето си гадже – Георги Милчев-Годжи. Когато съобщава на шефа си, че чака дете, и той разбира, че таткото не е колегата му, Слави моментално уволнява Лефтерова.

Следва шумен скандал с Любен Дилов-син, който не може да повярва какво се случва, още повече че е автор на една от книгите за водещия – „За стърчането“.

В интервю за сп. „Биограф“ от 2011 година Любен Дилов си спомня как се е запознал с Трифонов. Разказва дословно следното: „Влади Въргала го доведе в „Ку-Ку”. В едната си ръка държеше виола, в другата топуз с верига от кантар, а на гърба му имаше закачено желязно тоалетно казанче… Снимахме скеч за някаква траш банда, свързана с бизнеса с цветни метали. Помислих си, че ако във великото природно състезание между 100 милиона сперматозоида точно този може да се класира първи и да оплоди яйцеклетка, значи наистина има Бог и неведоми са пътищата Господни“.

Любо Дилов и Слави Трифонов във времето, когато хората не гледаха особено сериозно на двамата

Дилов уточнява, че смята Трифонов  за едно от най-ярките явления на българския шоубизнес –  „огромен дух, упоритост и трудолюбие и като всички истински таланти – напълно саморазрушителен“.

На въпроса дали е вярна легендата, че Слави е деспотичен, новоизбраният депутат от ГЕРБ отговаря: „Каква легенда?! В сравнение със Слави Атила, Бичът Божи, е бил широко скроен, либерален и толерантен човек… направо будистки монах“. И допълва: „Слави още не е разбрал, че отдавна животът му не е нещо лично, колкото и да се съпротивлява на това“.

Критериите на Дилов за Трифонов и способностите му, разбира се, не кореспондират с мнението на интелигентната част от българите, за които освен чалгар Трифонов е и твърде семпъл като интелект и като талант.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html