неделя, 28 април 2024 г.

Борисов пропуска парламента заради операцията

Стари травми от професионалния футбол изпратиха Бойко Борисов в болница вместо в парламента

Премиерът в оставка Бойко Борисов е бил опериран по спешност в УМБАЛ „Софиямед“. Интервенцията се е наложила заради травма на дясното коляно, получена по време на футболен мач. Операцията е била извършена от доц. д-р Антони Георгиев, един от най-добрите травматолози в страната и началник на Клиниката по артроскопска травматология в лечебното заведение, който е лекувал някои от най-елитните ни спортисти.

Преди това Борисов е преминал през ядрено-магнитен резонанс в „Пирогов“, където е установена увреда на вътрешния менискус на ставата с дислокация на част от него. По думите на доц. Антони Георгиев Борисов се възстановява след артроскопската интервенция и ще остане под наблюдение.

Заради здравословното му състояние той едва ли ще се яви в парламента в сряда, за да дава обяснения за плана за възстановяване по настояване на опозиционните партии в Народното събрание. Бившият премиер даде пресконференция в неделя, като обяви, че по плана са работили 200 човека и той е публично известен. Борисов дори заяви, че целта на привикването му в Народното събрание не е обсъждането на плана, а превръщането на управлението му в своеобразен Народен съд.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html