неделя, 5 май 2024 г.

Световният шампион потвърди контрола с България

Приятелският мач между националните селекции на България и Франция вече е официализирана с договор между федерациите на двете държави. Мачът ще се проведе на 8 юни в Париж, като за „петлите“ това ще бъде последната проверка преди старта на Европейското първенство. Световните шампиони стартират срещу Германия на 15 юни на „Алианц Арена“ в Мюнхен.

Вече е ясно и коя телевизия ще излъчва контролата. Националната френска TF1 ще излъчва престижната проверка за българския национален отбор. Три телевизии държат правата за излъчване на двубоите на националния отбор на Франция. ТF1 излъчва 28-те най-рейтингови срещи, които представляват интерес за обществеността. Следващите 36 други мачове попадат в списъка на приоритети на телевизия beIN Sports, като основно срещите срещу арабски отбори се излъчват там.

За „лъвовете“ това е третата контрола през летния цикъл. Другите две проверки също са срещу участници на Европейските финали. На 31-и май гостуваме на Словакия, а на 5-и юни ще играем с Русия в Москва.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html