неделя, 5 май 2024 г.

Държавни мерцедеси за Татяна Дончева и Атанасов

Новоизбраните стари муцуни в парламента Татяна Дончева и Атанас Атанасов от днес се возят на държавни мерцедеси, пише БЛИЦ. Служебните автомобили се полагат на хлевоустата депутатка и шефа на политическата полиция на Костов по линия на зам.-председателските места, които заеха в 45-ото Народно събрание.

По този начин Дончева и Атанасов ще имат на разположение луксозни лимузини 365 дни в годинатаа сметката за гориво се плаща от българските данъкоплатци. Честито!

Самата Дончева е на върха на щастието. Черният мерцедес ще поема на кожения си салон налятата й фигура и ще я развозва не само по пленарни заседания, но и до ресторанти и фризьорски салони. Предвкусваща новия автомобил, Дончева радостно се въртеше на стола, а провинциалната й интонация звучеше до микрофона, докато суфлираше на Митева.

Бившата поразяваща уста на БСП вече няма да се вози на таксита. Снимка Интернет

Дончева така пърхаше от щастие, че дори забележката на здравния министър проф. Костадин Ангелов, че не е закрепила маската върху физиономията си, не я трогна.

На същата авто придобивка ще се наслаждава и бившия началник на Национална служба Сигурност Атанасов. Неговата косичка е пооредяла, сигурно няма да ходи толкова често като Дончева на коафьор, но ще може да си вика държавната лимузина по-често и от такси. И то напълно безплатно.

А само преди седмици двамината се възмущаваха от обстоятелството, че политици от предишното Народно събрание ползват автомобили на НСО.

Бронирани автомобили с многобройни гардове пазят и особата на новата парламентарна шефка Ива Митева, която е страстна почитателка на фитнес упражненията.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html