неделя, 5 май 2024 г.

Нова „звезда“ на ВМРО наклепа избиратели и парламент

Кузман Илиев, кадър бТВ

За остър дефицит в този парламент и малко формации „с гръбнак“, заговори тази сутрин по бТВ пишман журналистът и кандидат от гражданската квота на неуспялата на вота ВМРО Кузман Илиев. „Има доста мекотели“, посочи изявяващият се по телевизионните студия в последно време „експерт“.

По думите му предстоят да се взимат изключително важни политически решения, а българският народ е „леко неинформиран“ за залозите.

Той добави също, че има някои формации, които предават националните интереси. „Отговорността трябва да се поеме“, каза Илиев.

Той критикува Атанас Атанасов от „Демократична България“, като определи поведението му относно Северна Македония като подмазваческо. „Все още има надежда да се покаже гръбнак. Формациите нямат добра изкупителна жертва, заради която да защитават българския интерес“, коментира Илиев.

Провалилият се кандидат за депутат коментира, че не би се явил на предсрочни избори в друга политическа формация, но ВМРО трябва да направи анализ на ситуацията и защо е с такъв резултат.

„Трифонов взе доста от патриотичните формации, но всяка идея е представена малко по-архаично. Трябва да се спре с носиите, но да се спре с носиите, да се покаже, че става въпрос за родолюбие и защита на националните интереси. Всички в парламента трябва да са патриотични“, заключи Илиев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html