неделя, 5 май 2024 г.

„Черно море“ и „Левски“ не си вкараха на „Тича“

„Черно море“ и „Левски“ завършиха 0:0 в мач от 23-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион „Тича“ във Варна. Съперниците не направиха особено атрактивен двубой, но пък създадоха доста положения. Вратарят на „моряците“ Георги Георгиев се отличи с няколко добри спасявания. Домакините доиграха двубоя с човек по-малко след червения картон на Димов в 84-ата минута.

„Сините“ бяха водени от Живко Миланов. Асистентът на Славиша Стоянович замества треньора, който все още се възстановява от коронавирус. „Не съм доволен от резултата, но от всичко останало съм доволен, с изключение на няколко ситуации. Не ни достигна малко шанс и класа в завършващия удар, за да отбележим. Имахме много шансове. В последните няколко мача нямахме толкова възможности – пет-шест чисти положения. Длъжен си да отбележиш, ако искаш да вземеш нещо. Черно море е доста добър отбор, а и тук доста трудно се играе“, заяви Миланов.

„Равенството е закономерно предвид това, че влязохме лошо в мача. „Левски“ вкара повече агресия и преса и се огънахме. Добре че след 25-ата минута се промениха нещата. Не съм доволен игрово от отбора. Борихме се, но като не ти тръгне добре мачът, за което аз имам вина. Може би през седмицата не съм бил убедителен. „Левски“ в каквото и да е състояние да е, понякога фланелката те дърпа напред. Не можем да говорим за подценяване. Видяхте, че имаше някои инфарктни ситуации. Като резултат сме доволни, но като игрово поведение, не. Как да гледам на ситуацията с Даниел Димов? Не е приятно – трябва първо да мислиш. Особено опитни хора. Не разбрах за какво беше първият показан на Димов, но в такива мачове трябва да играеш по-хитро, по-умно“, каза пък треньорът на „Черно море“ Илиан Илиев след срещата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html