понеделник, 29 април 2024 г.

Българка обвини Арми Хамър в изнасилване, намесена е Джени Суши

Жената, обвинила още през март холивудската звезда Арми Хамър в изнасилване, е българка. Тази седмица стана ясно, че истинското й име е Ефросина Ангелова. Досега тя се представяше в медиите като Ефи. Въпреки това заедно с адвокатката си сега тя се е съгласила да бъде разпространена нейна снимка с актьора, който получи номинация за „Златен глобус“ за филма „Призови ме с твоето име“.

Ефи сподели ужаса от преживяното в емоционално видео, в което разказа как е била нападната от Хамър. Тя опита да запази самоличността си в тайна, но руски интернет потребители успяха да намерят профила й в Инстаграм и Фейсбук. Снимки показват, че младата жена е била в Лос Анджелис през 2017 г., когато Арми Хамър я тормозел сексуално, физически и психически. Той я е изнасилвал в продължение на 4 часа, споделя тя. Според адвокатката й Глория Олред българката може да представи доказателства за твърденията си. Олред нашумя у нас покрай делото, което американската репортерка Джени Суши заведе срещу Кубрат Пулев за целувката след мача му в САЩ през март 2019 г. Именно Олред изпрати Кобрата на специален курс за превенция срещу сексуални посегателства на жени и му издейства 6-месечна принудителна почивка от бокса.

Адвокатът на Арми Хамър от своя страна отправи обвинения към българката. Според него Ефи е изпращала неприлични съобщения на актьора дори година след въпросната случка от 2017 г.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html