неделя, 5 май 2024 г.

Ексцентричен Георги Марков с първи съвети към Борисов

сн. БГНЕС Архив

С поздрав за това, че е станал „европейски шампион по парламентарни победи – 5 поред на брой“, се обърна към Бойко Борисов един от символите на досегашните управляващи – Георги Марков.

„Сега да оставим победените да управляват – да ги видим какво могат. Да ходят при Ердоган да спират мигрантите, да ходят при Меркел за мангизи, да се оправят с коронавируса“, посъветва Марков.

„Бойко остави след себе си метра, църкви, зали и магистрали. Да видим те какво ще направят. Бойко да си става шеф на опозицията, при това с най-голяма парламентарна група, като победител. Има кметове в цялата страна, 20 успешни години в държавния живот на България. Да си пуши пурата, а те да се оправят с чумата, те да правят кворума“, написа във Фейсбук бившият депутат.

„Каня го на 15-ти и 19-ти юни в Будапеща – да гледа европейския шампион Португалия и световния Франция на стадион „Ференц Пушкаш“, и Виктор Орбан ще дойде, че играят с Унгария. Ще му пийнем кайсиева палинка, ядене в Унгария – колко искаш, красота голяма. ДОШЛО Е ВРЕМЕ И БОЙКО БЕЛ ДЕН ДА ВИДИ. Обиколи света, а какво е видял – летището, хотела и Меркел. Да си почине малко и да гледа сеир. Ако победените се провалят, пак ще го викнем да ни спасява“, написа Георги Марков.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html