събота, 4 май 2024 г.

Принц Уилям е най-секси плешив мъж на света, Путин е на 12 място

Принц Уилям е най-сексапилният плешив мъж на света, пишат британските медии, които  публикуваха изследване на клиника по козметична хирургия. Реакции в социалните мрежи обаче показват, че има много хора, които не са съгласни с тези твърдения. Въпреки това, проучването е доказателство, че Уилям печели тази класация в конкуренция с едни от най-красивите и успешни знаменитости в света.

Снимка Интернет

В проучването плешивците бяха класирани според това колко пъти името им се появява в блогове, доклади и различни уебсайтове, след като ги потърсите в Google.

Принцът е описан като „секси“ в 17,6 милиона публикации в блогове и уебсайтове и е победил звезди като Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.

Непосредствено след Уилям се нареждат Майк Тайсън, Джейсън Стейтъм, Питбул и Майкъл Джордан. Списъкът включва още Дуейн Джонсън, Брус Уилис, Вин Дизел и дори руският президент Владимир Путин, който не завърши в топ 10 само с няколко точки. Актьорът Патрик Стюарт и Путин заемат съответно 11 и 12 място.

„В света на шоубизнеса има няколко плешиви мъже“, казаха от клиниката, провела изследването, което вероятно е причината да го направят.

10-те най-секси плешиви мъже според изследването:

1. Принц Уилям

2. Майк Тайсън

3. Джейсън Стейтъм

4. Питбул

5. Майкъл Джордан

6. Флойд Мейуедър

7. Джон Траволта

8. Брус Уилис

9. Дуейн Джонсън

10. Вин Дизел  

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html