събота, 4 май 2024 г.

Пиронкова сияе в Маями (снимки)

Тенисистка №1 на България Цветана Пиронкова показа, че може да се наслаждава на живота, докато тренира и се готви за следващите участия в турнири в САЩ. Пловдивчанката умело съчетава полезното с приятното. Първата ни ракета е в Маями, където се готви за турнира, но успява да отдели време и за разходка. Тя сподели в социалните мрежи снимки от тренировките и от плажа във Флорида.
„Времето е перфектно за тренировка“, написа сияещата Пиронкова и придружи публикацията си със снимка.
Цвети стартира годината с 5 поредни победи и участие в основната схема на Откритото първенство на Австралия, където обаче претърпя поражение още на старта от намиращата се във феноменална форма тайванка Су-Вей Сие, като това беше и последната поява на корта на пловдивчанката от тогава насам.
Тя бе намерила място в квалификациите на турнирите в Дубай и Санкт Петербург, съответно от категориите WTA 1000 и WTA 500, но се оттегли и от двете надпревари. Имаше въпросителни и около участието на Цвети на Мастърса в Маями, но тя по всяка вероятност ще се включи в пресявките.


Тегленето на жребия за турнира ще се състои в неделя, като двубоите от квалификациите ще се играят на 22 и 23 март, а тези от основната схема ще стартират на 24-и. Нашето момиче не може да се похвали с впечатляващи резултати във Флорида, тъй като най-доброто й постижение там е достигането до трети кръг през 2014 г., когато отстъпи на Анжелик Кербер.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html