четвъртък, 2 май 2024 г.

Патриотични номера: Каракачанов поръчал гаврата от билбордовете с Валери Симеонов и Марешки

Българска политическа действителност: Каракачанов стреля по действащ коалиционен партньор

Красимир Каракачанов и неговите подопечни от ВМРО са поръчали билбордовете, които са открита гавра с Веселин Марешки и Валери Симеонов. Това е установила проверка на потърпевшите. Билбордовете цъфнаха по автомагистрала „Тракия“ при отбивката за Цалапица. Скандалното е, че мръснишкият номер бе свит близо три седмици преди началото на кампанията – време, в което Симеонов и Каракачанов са все още в действаща парламентарна коалиция. Това показва на какви мръснишки номера са способни днешните ни политици, когато нещо не им изнася.

Този билборд е поръчан от хора на ВМРО, които са се почувствали прелъстени и изоставени от Валери Симеонов и Веселин Марешки

Очевидно така наречените войводи на Каракачанов и Джамбазки са се постарали при изработката и са платили „произведението си“ без проблем, защото лидерът на ВМРО управлява огромни бюджети на българските данъкоплатци в качеството си на министър на отбраната. Последното едва ли ще му се случи скоро, показват социологическите проучвания, защото ВМРО сериозно губи електорална подкрепа. Особено след като лъснаха връзките между ВМРО и ДПС. Както anteni.bg вече писа, кандидатът на ВМРО за депутат Агент Иван Тенев беше кандидат за депутат от ДПС преди 16 години. Независими наблюдатели, които припомнят агентурното минало на Красимир Каракачанов и Ахмед Доган в службите на Държавна сигурност, се шегуват, че агент Тенев е подарък от агент Сава (Доган) към агент Иван (Каракачанов).

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html