събота, 4 май 2024 г.

Задигнаха бижута за 500 000 евро от дома на звезда на ПСЖ

Крадците, които влязоха с взлом в дома на Анхел Ди Мария са откраднали бижута на стойност 500 000 евро, разкрива L’Equipe. По време на обира членовете на семейството на Ди Мария са били на втория етаж на къщата и не са били наясно със ситуацията, докато полицията не ги е предупредила. Семейството на аржентинския футболист е добре и за щастие не никой от тях не е разбрал за обира, докато нападателите не са напуснали местопрестъплението. Обирджиите са разбили сейфа, който е в къщата на Анхел Ди Мария и са задигнали часовници и бижута на стойност 500 хиляди евро. Полицията вече е започнала разследване, за да изясни фактите възможно най-бързо.

Самият футболист научил за инцидента по време на мача на ПСЖ с „Нант“ (1:2) от Лига 1. В 60-ата минута на мача спортният директор на парижани Леонардо слезе на терена, за да говори с треньора Маурисио Почетино. Анхел Ди Мария бе сменен две минути по-късно, а причината се оказа именно обирът. Първоначалната информация гласеше, че неговата съпруга и децата им са били взети за заложници.

Не за първи път Ди Мария се сблъсква с подобна ситуация. Когато носеше фланелката на „Манчестър Юнайтед“, неговият дом също беше ограбен. Момент, който остави своя отпечатък върху съпругата му, която премахна всичките си акаунти от социалните мрежи и изтри всички снимки на дома им. Освен това те се изнесоха и отидоха да живеят на хотел, докато не намерят нова къща.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html