събота, 4 май 2024 г.

Секссимволът Джордж Клуни обръща гръб на киното

Джордж Клуни е решил да намали до минимум ролите си и постепенно да се оттегли от филмовата индустрия, съобщиха световните агенции, позовавайки се на близък до семейството му, предаде „24 часа“

Въпреки че през последните две години медиите често предполагат, че актьорът и съпругата му адвокат Амал се развеждат, двойката изглежда по-щастлива от всякога.

Актьорът наскоро говори за това колко е важна за него Амал и как му харесва да върши „домакинската работа“ в дома им по време на карантината, като шиене и пране на дрехи. Всъщност изглежда, че един от най-желаните актьори в света се радва толкова много на отглеждането на децата си и на семейния си живот, че сериозно обмисля да напусне Холивуд и да се отдаде единствено на родителството.

Източник, близък до актьора, разкри, че Клуни е казал на приятелите си, че децата му са се превърнали в негов основен приоритет и затова се опитва да намали максимално работните си задължения.

Джордж  Клуни е американски актьор, режисьор, сценарист и продуцент, носител на награди „Еми“, „БАФТА“, „Златна камера“, „Европейска филмова награда“, „Сатурн“, две награди „Оскар“, три награди „Сателит“ и четири награди „Златен глобус“, номиниран е за „Бодил“ и „Златна мечка“.[1] Известни филми с негово участие са „От здрач до зори“, „Миротворецът“, „Тънка червена линия“, „О, братко, къде си?“, „Перфектната буря“, „Сириана“, „Бандата на Оушън“, „Потомците“, „Гравитация“, сериалът „Спешно отделение“ и други.

През 2013 г. Клуни, заедно с Ранд Гербер и Майкъл Мелдман, основава фирмата за производство на текила Casamigos. През юни 2017 г. компанията е продадена на Diageo за $700 милиона, като са възможни допълнителни $300 млн. в зависимост от представянето на компанията през следващите десет години.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html