петък, 3 май 2024 г.

ЦСКА и „Локо“ (Пд) се занулиха

ЦСКА и „Локомотив“ (Пд) загубиха точки със скучно нулево равенство на „Бългаска армия“. Реално резултатът е от полза само за „Лудогорец“, който може да увеличи на 8 точки преднината си пред „червените“ при успех срещу „Берое“ утре. Дербито в Борисовата градина не изпъкваше с много положения. В средата на второто полувреме първо Димитър Илиев удари греда, а веднага след това Жорди Кайседо би над вратата от удобна позиция.

„От една страна имаше 34 фаула, от другата 31. Напрежението беше още преди мача. Имаше атаки към съдията от всяка една страна. Дори и Колина да беше на съдия, щеше да бъде казано, че е пил кафе с ЦСКА. По този начин футболът няма да става по-добър. Имахме атаки, вкарахме повече офанзивни играчи през второто полувреме, но не се получи“, коментира Акрапович. „Отборът на „Локомотив“ се стараеше да ни затвори пространството. Седем човека през цялото време бяха пред пеналта. По едно време имах чувството, че играем с някой от последните, а уж се борят за първото място“, коментира и капитанът на ЦСКА Петър Занев.

„Сигурно не е бил много приятен двубоя за гледане с оглед начина на игра, който изповядват двата отбора, но можеше да се очаква равенство. Имахме по една-две ситуации“, акцентира селекционерът на „черно-белите“ Александър Тунчев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html