събота, 4 май 2024 г.

Синиша Михайлович: Антов ми хареса, въпреки че сбърка при гола (видео)

Наставникът на „Болоня“ Синиша Михайлович остана доволен от дебюта на Валентин Антов при загубата с 0:1 от „Каляри“. Въпреки това сърбинът отчете и факта, че именно родният национал е трябвало да покрие голмайстора Даниеле Ругани при корнера, от който дойде единственото попадение в мача.
„Антов ми хареса. Той направи това, което трябваше. Не беше много зает. Беше на ниво. Освен при гола, защото точно Антов трябваше да покрие Ругани“, коментира Михайлович на пресконференцията си. Бившият бранител на ЦСКА започна като титуляр и остана на терена 75 минути.
Треньорът беше видимо раздразнен от слабата атака на тима и подминатата от ВАР дузпа. „Не бяхме добри в атака и допуснахме попадението по единствения начин, по който можеха да ни вкарат. Разочарован съм, защото не изглеждахме жадни. Очаквах по-добро представяне от това, но въобще не бяхме опасни. Съжалявам, защото исках точки тази нощ, а си тръгваме с празни ръце. Ръката на Нандес? От началото на сезона до сега, не си спомням за нито едно решение на ВАР в наша полза. Винаги са срещу нас. Ако беше обратното, щяха да дадат дузпа за тях и червен картон за нас. Казвам тези неща след всеки мач. Винаги една и съща история, нямам какво да добавя“, допълни той.
Според статистическите показатели, Антов е бил най-добрият футболист в своя отбор в отбранителната линия и разделя първото място с полузащитника Матиас Сванберг. Двамата имат оценка от по 7,3. В края сръбският специалист замени Вальо с опитния Гари Медел, след като българинът вече бе имал жълт картон, а също така Михайлович потърси още по-голяма стабилност в халфовата линия пред защитата.

Всички резултати от 25-ия кръг в Серия А
„Милан“ – „Удинезе“ 1:1
„Аталанта“ – „Кротоне“ 5:1
„Беневенто“ – „Верона“ 0:3
„Каляри“ – „Болоня“ 1:0
„Фиорентина“ – „Рома“ 1:2
„Дженоа“ – „Сампдория“ 1:1
„Сасуоло“ – „Наполи“ 3:3
„Ювентус“ – „Специя“ 3:0

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html