събота, 4 май 2024 г.

„Реал“ (Мадрид) се спаси от голям резил в 89-ата минута

„Реал“ (Мадрид) оцеля срещу „Реал Сосиедад“ с гол на Винисуис в 89-ата минута. Мачът от 25-ия кръг на Примера дивисион завърши 1:1. Порту изведе гостите напред.

През първото полувреме и двата тима създадоха по няколко опасни положения пред вратата на съперника, но до гол така и не се стигна. В 22-ата минута „Реал“ бе много близо до попадение, но ударът на Мариано с глава от близо срещна напречната греда. В 55-ата минута „Сосиедад“ поведе. Начо Монреал центрира отлично в наказателното поле на „кралете“, където Порту се оказа най-съобразителен и с изстрел от точката за изпълнение на дузпа се разписа за 1:0. Малко по-късно „Реал“ можеше да изравни. Каземиро се оказа на добра позиция в наказателното поле и стреля с глава, но топката мина на сантиметри покрай гредата.

Домакините в крайна сметка стигнаха до изравнителен гол в 89-ата минута на мача. Лукас Васкес намери Винисиус на добра позиция. Крилото стреля, като след рикошет топката попадна във вратата на Алехандро Ремиро. След равенството „Реал“ Мадрид събра 53 точки и се намира на трета позиция – на пет от лидера „Атлетико“ Мадрид. „Сосиедад“ пък е пети с 42.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html