събота, 4 май 2024 г.

Гонзо: Сираков няма да се справи сам в „Левски“

Бившият футболист, треньор и директор на „Левски“ Георги Иванов-Гонзо коментира ситуацията при „сините“. Според него отборът не заслужава да е толкова назад в класирането, но пък той допълни, че не му тежи от този факт. Спортният директор на „Локомотив“ (Пловдив) заяви, че в момента го вълнува повече отборът, в който работи.
„Футболистите вече се интересуват повече от парите, да им се плаща навреме. Никой не го интересува в кой отбор играе. Смятам, че Наско Сираков сам няма да се справи, трябва му помощ от държавата, хора от бизнеса, спонсори. Ще бъде трудно, защото „Левски“ изисква големи разходи, а ако няма приходи, е още по-трудно. За момента се оправят, но в дългосрочен план не съм сигурен, че това нещо ще продължи“, каза Иванов в „Денят на футбола“.
„Левски“ винаги ще е отборът, който ме е изградил, но аз съм израснал и в „Локомотив“. Ние сме професионалисти и ме интересува единствено „Локомотив“. Не бих казал, че ми тежи, че „сините“ са в долната половина, но е неприятно. Те имат футболисти и не заслужават да са на това място. Но тези финансови проблеми неминуемо рефлектираха върху играта и начина на поведение на футболистите. Няма как. Трудно е да мислиш за футбол, като няма пари. Класните футболисти струват скъпо“, сподели още Гонзо.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html