събота, 4 май 2024 г.

Харизанов: Цветанов е опасност за ГЕРБ, колкото е опасно на Земята да падне астероид

„Цветанов е опасност за ГЕРБ, колкото е опасно на Земята да падне астероид. В неговата партия няма политически живец „, това заяви пред БНТ членът на ГЕРБ и изпълнителен директор на телевизия „Европа“ Георги Харизанов.

Той категорично отрече да реди листите на ГЕРБ. „Това го казва Цветанов, който напоследък почти не говори истини. Листите се редят от структурите на ГЕРБ в страната. Аз съм номинирал за депутат Бойко Борисов в моя район. Това е моето редене на листи и мен няма да ме видите в листите“, каза Харизанов.

„Цветанов да се фокусира върху Ягодинската пещера. Никога не съм спорил с него. Умишлено иронизирам това, което прави той в момента, и никога не съм иронизирал това, което е правил 18-19 години в ГЕРБ. Той беше много добър втори и много лош първи“ каза още Георги Харизанов.

Той бе категоричен, че не е имало разговори за бъдещ кабинет без Борисов.  „Козът на ГЕРБ в тези избори ще са резултатите. Нито една партия не е постигала такива резултати като ГЕРБ. Много хора се опитват да се покатерят на стълбата, нападайки Борисов“ смята Харизанов.

За него не било загадка какво ще се случи преди изборите, а какво ще се случи след изборите – кои и колко партии ще влязат в парламента. И в момента ГЕРБ показвал отлични резултати, като категорично се справя с коронакризата – и медицинската, и икономическата.

Червената линия след изборите, която ГЕРБ никога няма да прекрачи, е БСП, заяви Харизанов. Той бил съгласен и одобрява много от исканията на градската десница. „Много наши идеи съвпадат с техните. Единственото, за което не бях съгласен с тях, е, че правителството трябва да подаде оставка. Иначе те имат много добри и конкретни идеи“, посочи в заключение шефът на тв „Европа“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html