събота, 4 май 2024 г.

Чалга певец, близък на Митьо Пищова, дава мандат на Васил Божков (скандални снимки)

Избягалият в Дубай бизнесмен с 19 обвинения Васил Божков обяви с кой ще се яви на предстоящите парламентарно избори. По думите му ПП БНО е избраният мандатоносител, предоставяйки ни 100% от своите листи.

По-рано Васил Божков се включи на живо във Фейсбук, за да отложи обявяването с коя партия ще ходи на избори. Поради съображения за сигурност, мандатоносителят ще бъде обявен в 15:00 ч., заяви мистериозно укриващият се в Дубай хазартен бос, който обеща ново включване след 2 часа. „Не съм бил политик и не съм искал да бъда. Имах мисия да спасим културното наследство на страната. Сега мисията ми е друга – да спасим бъдещето. То се кове днес. Хунтата иска да ни попречи. Няма да успее. Мандатоносителят ни ще бъде обявен след два часа“, закани се той.

Ето какво съобщи той във Фейсбук при второто си включване: „Въпреки опитите на Прокуратурата и #хунтата да спре ПП „Българско лято“ да се яви на избори, ние ще участваме. ПП БНО е избраният мандатоносител, предоставяйки ни 100% от своите листи. Времето за промяна настъпи.“

„Българско национално обединение“ ще е мандатоносителят на партията на Васил Божков. Даваме 100% от нашия мандат на гражданска платформа „Българско лято“. Това обяви лидерът й Георги Георгиев – Готи. „На бюлетината ще пише БНО, но ще става дума за „Българско лято“, обясни председателят на партията на Божков Борил Соколов.

Лидерът на БНО Георги Георгиев – Готи е сред най-странните птици в българската политика. Той е познат като чалга певец от 90-те години. В средата на миналото десетилетие влиза в политиката, но с катастрофален успех. През 2016 година издита за президент Митьо Пищова и вицепрезидент Радо Шишарката. През 2019 година предлага за евродепутат намиращата се по това време в ареста Евгения Банева, но по-късно се отказва от номинацията, тъй като се оказва, че Банева го е излъгала с парите за кампанията.

В края на 2018 г. Георги Георгиев скандализира обществото и православната църква с клип на полугола булка пред катедралата „Св. Александър Невски“. Като младоженка се явява плеймейтката Жанета Осипова. Роденият през 1985 година Георгиев очевидно има фетиш към голи тела, защого през есента на 2019-а се включи в надпреварата за кмет на София по провокативен начин – на предизборните си плакати се снима чисто гол, като само една тиква закриваше най-ценното му. Посланието трябваше да уязви премиера Борисов, но избирателите явно не го разбраха. Той спечели на вота нищожните 0, 09 %, което означава, че дори приятелите му не са гласували за него. На втория тур той демонстративно подкрепи Мая Манолова и дори си направи няколко снимки с нея.

   

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html