събота, 27 април 2024 г.

Васил Божков отива на изборите с партия „Възраждане“?

Две политически събития, между които може и да се окаже, че има връзка, са насрочени за един и същи час утре. Точно в 13:00 часа в БТА ще се проведе пресконференция на Възраждане. Темата е обявяването на листите на формацията за предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Костадинов на митинг до Корнелия Нинова. Снимка Интернет

Там ще са Костадин Костадинов – председател на Възраждане; Александър Арангелов – председател на Възраждане София; Иво Русчев – зам.председател на Възраждане София и Деян Николов – секретар на Възраждане София.

По същото време е обявен и друг лайв стрийм. Избягалият в Дубай бизнесмен Васил Божков се очаква да каже чрез коя партия ще се яви на изборите.

Във фейсбук той написа:

„Обещах ви, че въпреки опитите на #хунтата да ни спре, ние ще участваме в #Избори2021.

Вижте кой ще бъде мандатоносителят на @Българско лято в излъчване на живо.

23.02 | 13:00ч

#НиеСмеСилата“

След като партията на Божков „Българско лято“ не се регистрира в съда, собственикът на Нове холдинг обяви, че ще се яви на вота от името на друга формация. Миналата седмица Божков покани публично партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ за общо участие, а гологлавият шоумен му отказа. След това мултимилионерът го обяви за „патерица“ на статуквото. Тъстът на бизнесмена Стефан Софиянски също отрече спекулациите, че основаната от него партия Съюз на свободните демократи, ще е мандатоносител на „Българско лято“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html