петък, 3 май 2024 г.

Стоичков: Меси не е виновен, че са му предложили толкова много пари

Христо Стоичков за пореден път защити Лионел Меси. Камата даде интервю за френския телевизионен канал beIN Sports, където коментира ситуацията с рекордния личен договор на аржентинската суперзвезда с „Барселона“. Наскоро стана ясно, че Меси е спечелил около 555 милиона евро от настоящата си четиригодишна сделка, която изтича през лятото.
„Самият Меси не е задължавал никого да му бъде даван договор с такива параметри. Те му го предложиха, той го подписа“, е мнението на легендарния български футболист.

В същото време той призова следващият борд на клуба да бъде по-предпазлив при преговорите с Меси за евентуален нов контракт и задържането му в отбора след юни.
„Следващият президент на „Барселона“ трябва да предложи на Лео нещо конкретно, където нещата да са изяснени предварително“, посочи бившият ас на каталунците.

Стоичков анализира и формата на „Барса“ преди сблъсъка с ПСЖ в Шампионската лига във вторник.
„Убедителната победа над Алавес е важна от гледна точка на възвръщането на онзи победен манталитет в „Барса“, който е присъщ на клуба. Играх с Роналд Куман в продължение на пет години. Познавам го добре и имам вяра в него. Треньор, който е носил фланелката на отбора, е важен. Младите играчи трябва да се учат от него, защото той олицетворява до голяма степен фундамента на клуба“, завърши Камата.

https://www.youtube.com/watch?v=umnGxOJfNwI

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html