неделя, 28 април 2024 г.

Гриша Ганчев зарязва ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев се оттегля от клуба. От „Българска армия“ си тръгва и Юлиян Инджов, информира Топспорт. Становището им явно идва в отговор на позицията на фракция Offenders, публикувана по-рано през деня.

„Благодаря на цялата армейска общественост, че беше съпричастна с нашето дело. За всичката им любов към отбора. Искам да кажа от мое име и името на моя съдружник Инджов, че ние прекратяваме дейността си в ЦСКА. Желаем успехи на отбора – титла, Купа на България и Купа от Шампионска лига“, казва Ганчев.

В хода на деня една от основните фракции през последните пет години в Сектор „Г” – Offenders, използва социалните мрежи, за да зададе „конкретни” въпроси, свързани с трансферната политика на ЦСКА. Членовете на организацията смятат, че „когато нещата придобият нормален и завършен вид, стартира „гаражна разпродажба” на футболисти за тяхна сметка, на което казват „Баста”. Феновете на „червените“ също така поискаха конкретни отговори за визията на политика, водена от отбора и признаха радушно организацията, която има при новия треньор Бруно Акрапович.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html