събота, 4 май 2024 г.

Марешки: Няма да вляза в кочината на Христо Иванов

„Валери Симеонов до последно настояваше Каракачанов да влезе в патриотичното обединение, но аз бях против, защото около ВМРО има копупционни скандали. Ние с г-н Симеонов отдавна коментираме създаването на коалицията, не е вярно, че това е станало след разпадането на „Обединени патриоти“.

Това заяви в предаването „Неделята на Нова“ лидерът на „Воля“ Веселин Марешки по повод създадената преди няколко дни коалиция „Воля“-НФСБ. „Ние със Симеонов загърбихме егото си“, подчерта Марешки.

Според него някой се опитва да разбие патриотичния вот, но българите не са дебили, както твърди един депутат от БСП. Те виждат кои политици не са корумпирани.

Марешки заяви, че няма да влиза в солови акции на провалени политици. „Няма да вляза в кочината на Христо Иванов“, категоричен бе лидерът на „Воля“ по повод разпространените от съпредседателя на Демократична България кадри от имот на Марешки във Варна.

Според него Демократична България ще ни докара третия пол. „А ние на външно влияние и натиск не се поддаваме“, изтъкна Марешки.

Мая Манолова, Христо Иванов и Сашо Томов-Лупи са стари политически мутри и с появата си на протестите изгониха от площада свободно мислещите българи, дошли от чужбина през лятото, категоричен бе Веселин Марешки.

„Идвайки в студиото, минах покрай бензиностанцията ми в „Люлин“. Цените там са с 30 ст. по-ниски“, каза Марешки. Той обяви, че лекарство срещу К-19, което ще се продава за 150 лева, в неговите аптеки ще бъде 66 лева, като сам ще поеме транспортните разходи и се отказва от печалба.

Подкрепяме всеки, който прави нещо добро за народа, уточни лидерът на „Воля“. Той заяви, че никога не е бил срещу НАТО, само е искал референдум за членството ни, защото никой не е питал народа за това. А богатите страни-членки  е трябвало да ни помагат финансово, а не да ни „опоскват паричките“.

По отношение на руския опозиционер Алексей Навални, Веселин Марешки заяви, че не се бърка в ничии вътрешни работи. Той смята, че е българския Навални, но никой в Европа не го е защитил.

Лидерът на „Воля“ повтори обещанието си за безплатни лекарства за пенсионери над 65 години и ученици до 14 години.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html