петък, 3 май 2024 г.

Задна ножица доближи Камбуров на 5 гола от постижението на Петър Жеков

 

По-малко от 48 часа, след като подписа с „Берое“, Мартин Камбуров донесе победа на тима си при своето завръщане. 40-годишният ветеран вкара и двата гола при успеха с 2:1 на „Ботев“ (Враца) като гост. Той откри в 13-ата минута от дузпа, а в добавеното време вкара с ефектна задна ножица.

„Много се радвам, че помогнах на отбора и вкарах. По тази причина се върнах в „Берое“, искам да изпитвам удоволствие от футбола“, каза нападателят след мача.
Мартин вече има 248 гола в българския елит и е само на пет от това да изравни рекорда на Петър Жеков.

Относно напускането на ЦСКА 1948, острието сподели: „Всичко стана много бързо. Нямаше как да не избера „Берое“. Те единствени ме потърсиха, но и никой не знаеше, че искам да напусна ЦСКА 1948. Никой не е плащал за мен, откупих се сам. Надявам се да свърша работата, нямам никакъв проблем с адаптацията. Познавам 99% от момчетата в отбора. Няма кой знае каква тайна. Не се чувствах добре, не изпитвах удоволствие от футбола в София. Когато загубиш мотивация, трябва да напуснеш и да дадеш път на по-младите момчета. Те си имат политика, в която аз не влизам“.

„Мартин е доказан лидер. След като разбрах, че той иска да се върне, нямаше причина да не го приема. Ние искаме да му помогнем и той да ни помогне и ни се отблагодари по най-добрия начин“, каза треньорът на заралии Димитър Димитров.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html