петък, 3 май 2024 г.

Борисов призова: Оставете децата на мира!

„Познавам го, много ми е симпатичен, заяви премиерът Бойко Борисов за сина на президента Радев-Георги.-  Рядко готино момче, симпатяга, красив и умен. На тази възраст всеки може да наруши нещо. И на възрастните им се случва да сгрешат с нещо. Със сигурност с баща му сме правили по-големи глупости. Оставете го на мира. Не ви ли е срам да правите така с децата?“, попита премиерът Борисов.

Той заяви, че не му се коментира повече темата и призова политиците да запомнят този ден. Коментира гневно и страданията на собствените му деца и внуци.

„Опитаха се да ме пречупят с компромати и шпиони – не успяха. Сега това ли успяха да измислят демократите? Това ли е върховенството на закона, това ли са демократите?“, попита реторично министър-председателят Бойко Борисов и добави:

„Докато ние правим така, че хората да живеят в по-добра среда, те отишли, шпицкомандите на Радев, Мая и подобни политици – децата ми реват у нас, внуците реват – тези са демократите!“, отбеляза Борисов.

„На снимка ще им ги пратя и ще ги питам демократи ли сте вие, върховенство на закона ли е това, какво искате вие? Провокации, да се бият ли хората, докато ние правим това?“, реторично попита още министър-председателят.

В същото време недоволни от управлението се събраха пред БНБ и тръгнаха на автошествие. Десетки протестиращи се събраха пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя с настояване на оставката му и тази на правителството.
Протестът бе организиран от „Системата ни убива“ и „Референдуми за справедливост“.
Недоволните обясниха, че акцията се провежда пред дома на премиера, тъй като исканията им не са били чути след протеста пред Министерския съвет.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html