петък, 3 май 2024 г.

Бойко Борисов: БСП лъжеха хората за санирането

БСП лъжеха хората, че като им санираме сградите, ще им вдигнем данъците, но ние им отвръщаме с работа и толерантност. Това каза премиерът Бойко Борисов при посещението си в Елхово, става ясно от видео, публикувано в профила му във фейсбук.

„Тези негодници така лъжеха. Няма по-добра социална политика от това – да дойдат и да ти направят без пари саниране и да ти намалеят сметките за отопление с 50% по-ниски. Това е факт, продължаваме да го правим. Другите освен да палят, рушат и обиждат, трябва да излязат и с точни аргументи да кажат: „Ето, аз направих това“. Ние им отвръщаме с работа и толерантност, пък да видим докъде ще стигнат“, заяви той.

„Трябва всяка сутрин да благодарим на ЕК, на Урсула фон дер Лайен и на всички, които за България отделиха освен 2-та млрд. евро повече, 200 млн. евро за Северозапада. Сега са 50 млрд. плюс 10 млрд. могат да се взимат със заеми. 60 млрд. можем да имаме, за да си развиваме инфраструктурата. 6.6 млрд. имаме повече за доходи за лекарите, пожарникарите, учителите РЗИ-тата, медицинските сестри, БАБХ, полицаите, армията и за пенсионерите, за които има 3.8 млрд. повече отколкото миналите години“, заяви Борисов.

По думите му за да стане всичко това, трябва да имаме и много добра администрация.

„Има ли училище или детска градина, които да не са ремонтирани? Така се знае къде са инвестирани парите. Използват се и най-добрите технологии“, посочи премиерът.

Министър-председателят благодари на граничарите от община Елхово, които всяка нощ възпират по 150-200 човека по границата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html