неделя, 28 април 2024 г.

Чалга звезди агитират за Слави

Слави ще очаква мощна подкрепа от дуетната си половинка Софи Маринова

Звезди на чалгата да агитират за Слави Трифонов е план „А“ на новоизлюпената партия „Има такъв народ“, пише в новия си брой вестник „Галерия“. Изпълнителите на парчета в ориенталски ритми ще участват в предаванията на телевизията на Дългия и оттам ще призовават електората да гласува за новите спасители. Идеолозите на формацията разчитали особено на дуетната половинка на Слави Софи Маринова, която можела много да постигне, надъхвайки събратята си роми от екрана.

Заради противоепидемичните мерки отпадна най-лесният начин за събиране на пари – концертите на бенда. Те щяха да се провеждат по градове и паланки, а спонсор на изявите щял да е известен столичен бизнесмен, който в предишни кампании е работил за ГЕРБ.

Последните новини около Трифонов са, че шоуменът все пак ще се кандидатира за депутат, защото осъзнавал, че това е големият му шанс да запише името си и в българската политика. Независимо от това Слави продължавал да смята, че няма да има сили да ръководи оперативно партията и тази чест е оказана на сценариста Тошко Йорданов. Дългия най-вероятно ще се пусне в лидерската битка в 25-и район в София, където със сигурност ще се кандидатира Корнелия Нинова и не е малка възможността листата на ГЕРБ да оглави Бойко Борисов.

Политическите технолози на „Има такъв народ“ смятат, че истинската цел на кандидатурата на Трифонов в най-големия район на столицата е да победи само БСП и да покаже, че „Има такъв народ“ е партията на недоволните. Все още не се знае дали всички сценаристи на Слави ще оглавят листи и къде. За известния крадец на смешки от интернет Иво Сиромахов се говореше, че не искал да влиза в политическия проект, но сега се чуват слухове, че ще оглави листа в София. Тошко Йорданов щял да е водач в Ямбол, Филип Станев в София-област, Драгомир Петров в Разград, Ивайло Вълчев в Бургас, а Александър Вълчев в Смолян.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html