събота, 4 май 2024 г.

Серина Уилямс изненада Гришо с подарък

Григор Димитров и приятелката му Лолита Османова се похвалиха със защитни маски в тигров десен, които са от линията на Серина Уилямс. Гаджето на хасковлията публикува снимки на маските в Инстаграм и благодари на американката за подаръка.

Преди това двамата влюбени бяха заснети да се целуват на публично място. Те не успяха да се скрият от камерите в Мелбърн, които запечатаха целувката на Гришо с милиардерската наследница в първия ден от турнира Australia Open.

Кадрите, зарадвали феновете на Димитров, показват момента в един от коридорите на корта, където се провежда Откритото първенство. До него стои Османова, която смъква маската от лицето си, за да го целуне. След това двамата разменят няколко думи, преди да поемат в различни посоки.

Първата ни ракета ще играе втория си мач в Мелбърн утре по обяд. Двубоят на българина срещу представителя на домакините Алекс Болт е последен в програмата на „Маргарет Корт“ и ще започне около 11:30 ч.

На старта Димитров стартира много силно, след като победи в три сета хърватина Марин Чилич. Съперникът на Димитров Алекс Болт пък се справи с Норберт Гомбос (Слвк) след 6:2, 6:2, 4:6, 6:3.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html