събота, 4 май 2024 г.

Собствениците на заведения: COVID-19 се превърна в кръчмарски вирус

Българската асоциация на заведенията разпространи статус в социалните мрежи, подкрепен със снимки, с който отново протестира срещу факта, че заведенията продължават да са затворени заради мерките срещу коронавируса. За пореден път собствениците на заведения намекнаха за дискриминация спрямо тях и къде шеговито, къде наистина, определиха COVID-19 като кръчмарски вирус.
Ето какво пише във Фейсбук профила на БАЗ:

„Прекрасното време през уикенда изведе стотици хиляди от домовете им. Всички станахме свидетели на огромни тълпи в търговските центрове, паркове, по улиците… За спазване на някакви мерки трудно може да се говори. Маска над носа става все по-рядко явление, което отдаваме на намаляващото доверие в НОЩ и здравния министър.

Затворени си стоят само заведенията извън хотелите. АБСОЛЮТНА ДИСКРИМИНАЦИЯ!!! COVID-19 се превърна в кръчмарски вирус! Но икономическото въздействие от него за нас става все по-пагубно с всеки изминал ден. И да попитаме – защо лекарите, които всички ние трябва да пазим, продължават масово да отказват да се ваксинират? Може би и те не вярват на НОЩ и министъра на здравеопазването.

От Асоциацията подкрепят позицията си и с богат снимков материал.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html