събота, 4 май 2024 г.

Спряха живото предаване на конференцията на БСП-София

Рекламираното от дни предаване онлайн на страницата на БСП-София във Фейсбук на конференцията, която трябва да подреди кандидат-депутатите в трите столични избирателни района, приключи безславно два часа след като започна. 

Цялото това време бе посветено на процедурни хватки, гласувания на предложения, реплики, дуплики и дуплики на дупликите. Стигна се до поименно преброяване на едно от предложенията за комисии, които да броят резултатите от гласуването при подреждането на кандидатите. Това гласуване продължи около един час, чуха се гласове, че това, което става в залата, е срам за БСП. При обявяването на резултатите Ана Янева обвини водещия Иван Таков в лъжа. Някой дори поиска повторно поименно преброяване, което би отнело още един час време.

И всичко това – заради огромното недоверие как ще бъдат наредени кандидат-депутатските листи и кой ще брои бюлетините.
Депутатът Антон Кутев заяви: „Другари, в това състояние ние не само няма да спечелим изборите, а няма да можем да се явим на тях“.
Все повече ставаха гласовете прякото предаване във Фейсбук да бъде прекратено, защото, по думите на един делегат, „ние се излагаме пред целия свят“. Той искаше това предложение да бъде гласувано, но без това да стане, предаването спря и се появи надписът „Това видео на живо приключи. Скоро ще може да се гледа в дневника на БСП-София“.

Очаквайте продължение на сагата!

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html