събота, 4 май 2024 г.

Роналдо на 36: Не мога да ви обещая още 20 години от същото

На 5 февруари титанът Кристиано Роналдо навърши 36 години. По този повод европейският шампион публикува емоционално съобщение в социалните мрежи към стотиците си милиони привърженици. В него той описва своя професионален път, през който е минал, обещава, че докато играе, винаги ще дава 100 % от себе си и изказва съжалението си, че няма да радва феновете още 20 години.

„36 години, това е невероятно. Сякаш беше вчера, когато стартирах кариерата си. Времето лети, но това беше пътуване, изпълнено с приключения и паметни истории. Първата топка, първият отбор, първият гол…От Мадейра до Лисабон, от Лисабон до Манчестър, от Манчестър до Мадрид, от Мадрид до Торино. Искам да уверя всички от дъното на сърцето си, че винаги съм давал всичко, на което съм способен, никога не съм се пестял и съм показвал най-доброто от себе си.

В отплата, вие ми дадохте своята любов и безусловна подкрепа. Никога няма да мога да ви се отблагодаря достатъчно. Не бих постигнал всичко това без вас. Докато празнувам своя 36-ти рожден ден и 20 години кариера, единствено съжалявам, че не мога да ви обещая още 20 години от същото. Но мога да ви гарантирам, че докато мога, ще давам 100 % от себе си винаги“, написа ден след празника си петкратният носител на „Златната топка“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html