четвъртък, 2 май 2024 г.

Жени Марчева: Продуцентът ще ме удуши!

Така наречената журналистка от Би Ти Ви Жени Марчева се изпусна мощно по време на разговора си с бившия министър на вътрешните работи Валентин Радев. „Последен въпрос, защото продуцентът ще ме удуши“, изстреля в ефир водещата, без да й пука какви ги каканиже в съботната сутрин.

Това не е единствената издънка на Марчева. Паметливи припомнят как преди малко повече от четири години тя се опита да унижи в студиото евродепутата Николай Бареков. Поводът за скандала стана лошият английски, който Бареков демонстрира в Европарламента преди време. Жени Марчева язвително поиска в ефир той да прочете две изречения от вестника, за да види дали английският му се е подобрил. „Английският ми е по-добър от английския на действащи министри и кандидати за президент. Почти стига английския на Калфин.“ „Добре, след като ти е толкова добър английският, ето ти две изречения от „Ню Йорк Таймс”. Само ги прочети и преведи”, помоли го Марчева.

„Занимавате се с английския на Бареков, а в държавата е пълен батак. Няма да участвам в тази провокация! Да оставим зрителите да се насладят на хубавите ви баджаци“, каза Бареков, след което стана и напусна студиото, оставяйки я да се чуди как да си запълва ефирното време и поставяйки я на мястото ѝ.

Реакциите на скандала във Фейсбук не закъсняха и мрежата прегря от коментари на зрители, възмутени от непрофесионалното поведение на водещата. Най-меките бяха с искане да се направи диктовка на български, за да се види как е с родния си език Марчева. Ние от anteni.bg сме готови да направим този изпит на набедената водеща, ако преди това продуцентите не са я удушили за откровената глупост, която разпръсква в ефир.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html