вторник, 30 април 2024 г.

ЦСКА отчая „Ботев“ (Враца) в контрола

ЦСКА победи „Ботев“ (Враца) с 3:1 в предпоследната си контрола преди подновяването на Първа лига. Срещата се изигра на стадион „Българска армия“ и беше изгледана от собственика на червените Гриша Ганчев.

Тимът на Бруно Акрапович трябваше да обръща резултата, след като Даниел Генов изведе „Ботев“ напред с красиво изпълнение в деветата минута. Той прехвърли вратаря на ЦСКА с изстрел от около 30 метра.

Али Соу изравни в 17-ата минута, а само 6 по-късно гол отбеляза и Тиаго Родригес. През втората част домакините стигнаха до трето попадение, дело на Адалберто Пеняранда в 52-ата минута.

Освен четирите гола имаше и два червени картона. В средата на второто полувреме Георги Йомов от червените и Аласан Ндиай от „Ботев“ си размениха удари, и бяха изгонени.

Неофициален дебют за ЦСКА направи Федерико Варела, който смени контузилият се Амос Юга.

На 6 февруари „червените“ ще срещнат „Локомотив“ (Сф) в последната си проверка.

Срещата на „Армията“ изгледа и новото попълнение на „Болоня“ Валентин Антов.

„Такъв шанс се пада веднъж в живота. Искам да отида в „Болоня“ и да се докажа. Италианското първенство е едно от най-добрите в света. Освен това то е известно със защитата си. Мисля, че там е правилното място да се развивам. Нещата се случиха много бързо. Надявам се да се адаптирам. Чухме се със Синиша Михайлович. Нямам търпение да се запозная с всички с клуба. Мога да науча много от тях. Отивам в „Болоня“ да се боря за своето място. Това е голяма крачка за мен. Не знам какви други оферти е имало, но сега съм изцяло фокусиран върху „Болоня“. Феновете на ЦСКА са най-великите на света. Ще подкрепям винаги отбора. Дано скоро има нов стадион, титли, купи“, каза Антов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html