събота, 4 май 2024 г.

Адвокат прави секс по време на съдебно заседание (видео)

Перуанския адвокат Хектор Роблес се прочу, след като направи секс със своя клиентка по време на заседание на съда. Това стана възможно, тъй като заседание се провеждаше онлайн в Zoom. Случващото се в офиса на адвоката видяха съдията по делото, адвокатите на противната страна и служителите в съда.

На кадрите се вижда как Роблес се съблича и сяда на стол, след което голата клиентка сяда на колената му. Помощничката на адвоката се опита да спре половия акт с думите: „Престанете, всички гледат какво правите!“. Юристът и жената обаче дотолкова се бяха съсредоточили върху действията си, че изобщо не я чуха.

„Ние сме свидетели на непристойни действия, които се квалифицират като нарушаване на обществените правила на приличието. Ситуацията е още по-тежка, защото това се записва на национално ниво“, заяви съдията, преди да прекрати заседанието. Той даде указания на прокуратурата веднага да започне разследване срещу Роблес. Юристът бе отстранен от участие в делото, а местната адвокатска колегия обяви, че ще го лиши от лиценз.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html