събота, 4 май 2024 г.

Питат Цветанов колко пари е взел от Джордж Сорос

Миналата нощ неизвестни лица са облепили с плакати фасадата на централата на партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България“. На транспарантите се призовава за излизане на страната ни от НАТО и ЕС и се пита „Колко взе от Сорос, Цецо?“. Посланието е на малко известната партия БТР (България на Труда и Разума). Членът на Националния изпълнителен съвет на партията Райчо Марков, който се представя като „икономически емигрант в САЩ от 2000 г., дори е отправил лично предизвикателство към бившия заместник на Бойко Борисов в ГЕРБ. Във Фейсбук Марков е публикувал снимки на плакатите и е написал: „Предизвиках Tsvetan Tsvetanov на открит, публичен и честен дебат. Снощи „пощальон“ залепи поканата ми (220 см висока!) на офиса му в София“.

От партията на Цветанов излязоха с официална позиция до медиите, в която се казва: „Днес в тъмните часове на денонощието е извършено вандалско посегателство върху централата на ПП „Републиканци за България“. При пристигането си на работа служителите на партията откриват, че витрината на партийния офис е облепена с транспаранти, които отправят критики срещу евроатлантическото членство на страната, а анонимните извършители призовават за излизането на България от структурите на НАТО и ЕС.

Определяме тази провокация като атака срещу нашите ценности. Срещу последователната евроатлантическа позиция на партията и усилията ни за ограничаването на руското влияние в България.“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html