петък, 3 май 2024 г.

Атанас Мангъров: Нямам шанс да вляза в парламента с АБВ

Ако исках да вляза в политиката, щях да съм с ГЕРБ, в ГЕРБ, с ДПС, в ДПС. АБВ не е парламентарно представена партия, шансовете й да влезе в парламента са малки, заяви пред БНТ инфекционистът доцент Атанас Мангъров. И добави, че ако е искал да става такъв, какъвто го изкарват, е щял да играе на сигурно.
Аз съм с АБВ, защото те са от моята страна на бариерата. Там е много пусто, няма никой друг – няма демократи, няма патриоти. Тези, които мислят като мен, са много малко. Надявам се да станат повече, защото според мен този е начинът да се променят нещата. Снощи майка ми каза, че баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, че съм с една лява партия. Аз не съм бил никога ляв. Баща ми е завършил стоматология, защото е бил 4 години на фронта. На брат му не са му разрешили да учи, защото баща му е бил неблагонадежден. Тук не става въпрос за леви и десни, а за нашите права и свободи, категоричен беше той.

Съгласих се да стана част от листата, защото от 10 месеца насам се правят едни медицински щуротии, които нанасят много тежки икономически, психически и всякакви други вреди. Не виждам друг начин, по който това да спре. Цяло лято се разхождахме насам-натам, нищо не се получи. Не е този начинът, по който може да се направи някаква промяна. Това е начинът другите хора да бъдат чути, защото по нормалния начин никой не иска да чуе нормалното мнение, обясни Мангъров.

Той отново защити теорията си, че това е просто вирус и той ще изчезне. Според него при други условия всичките тези ваксини нямало да бъдат одобрени. И отново заяви, че няма да се ваксинира, защото има антитела, които го пазят.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html